planken nummers lingegaard

Contact:

06 1249 4543

LingeGaard
Arjan Niessen
Buurmalsen

Lokaal hout

Als je weet waar het hout van meubels vandaan komt, kan dat goede gedachten geven en speciaal zijn. De boom waaruit een plank wordt gehaald, is ergens groot geworden. De boom was onderdeel van de natuur, uw tuin, werd gebruikt voor productie of had een andere functie. Uiteindelijk was de boom kaprijp, ging dood, stond in de weg, of iets anders. Zo kan het hout ook goede herinneringen oproepen...

In Nederland wordt veel voor meubels geschikt hout geproduceerd. Da’s mooi, want dan hoeven we het eigenlijk niet van ver te halen. LingeGaard produceert zelf ook hout. Zo liggen er nu planken van een linde uit Tricht (dorp aan de Linge) te drogen, die geplant is in 1914...

Hout uit uw omgeving

Hout uit uw omgeving

Niet ver bij u vandaan kan er hout beschikbaar zijn gekomen om meubels van te maken. Of misschien heeft u zelf bomen die gerooid moeten worden?

Lees meer

Hout uit de Betuwe

Hout uit de Betuwe

LingeGaard zaagt zelf ook planken uit bomen. Dat doen we regelmatig, maar zijn altijd op zoek naar meer bomen waar we Betuws hout uit kunnen halen.

Lees meer

Ander hout

Ander hout

LingeGaard werkt met alle houtsoorten uit Nederland, of van verder weg. De keuze is aan u. Wij kunnen u helpen bij de keuze.

Lees meer

Boomstammen gezocht

Boomstammen gezocht

LingeGaard zoekt boomstammen om planken en balken van te maken.

Lees meer

LingeGaard    |    Buurmalsen    |    06 1249 4543  |    lingegaard@gmail.com